Kérdések és válaszok


Miből gondolod, hogy ezek a holoinstall képeid működnek?

Amikor .mp3-at hallgatsz, a zenéből áradnak az érzelmek? Pedig az .mp3 nem más, mint 1-esek és 0-ák. Ez csak két módon lehetséges. Az egyik az, hogy az érzelmek leképezhetők 1-esekre és 0-ákra. A másik pedig az, hogy kell lennie egy láthatatlan tartománynak, ami a fizikai objektumokhoz köthető és ahol ezek az információk tárolódnak. Ez a láthatatlan tartomány a holografikus frekvencia. Ha a képek mögé nézel, a tudatod erre a holo-frekvenciára ugrik és fogékonyabbá válik azoknak az információknak a befogadására, amiket ezek a képek sugároznak. Hogy miket sugároznak, az az én képességem, hogy képes vagyok ezeknek a magasabb dimenziós információknak a grafikai konvertálására.


Ez valójában mágia?

Nem, ez meghaladja a mágia fogalmát. Ezért nem is lehet ezt a kategóriát személyes célokra használni. Sem nekem, sem senkinek.

Milyen célokra használod?

Kicsit hasonlít arra, amikor ingyenes vírusirtót, rendezőt és optimalizálót készít egy fejlesztőcég. A scan&clean mellett eltávolítja a nem használt, szükségtelen fájlokat a merevlemezről az agyadból és a kollektív csatornádról, kitisztíthatjuk vele még a lomtárat, a memóriát, a töredezett fájlokat, a naplófájlokat, a fájltöredékeket és még számos más adatot is. A program emellett megkeresi és javítja az olyan hibákat, mint például a nem-használt fájl-kiterjesztések, program-bejegyzések és hiányzó megosztott fájlok a Registry-ben.

Ha a saját szavaiddal mondanád?

Azokat mondom a képek fölött.


Kinek van ez?

Mindenkinek. Szeretném itt is leszögezni, hogy én is használom időnként és azt, hogy ezeket először magamnak csináltam, de amikor kibővült, bárki számára elérhető formákban csináltam és csinálom az ez utániakat.

Nem gondolod, hogy az embereket kicsit eltávolítja ettől az, hogy úgy beszélsz rólunk, mintha számítógépek lennének?

Nézzétek el az a vízöntő vonást, hogy időnként túl racionálisan, túl nyersen fogalmazza meg azt, amire a világ tanulmányozása során jutott. Bizonyos értelemben az emberi működés nagyon hasonlít ahhoz, ahogy az okostelefonok működnek és ha valaki helyesen értelmezi szavaim, nem akad fenn a terminológián, akkor sokkal többet megérthet, mint elsőre gondolnád.

Ezt kifejtenéd?

A vallásos emberek szerint az ember teremtve lett. Ha a világ tükör, akkor nézzük, mi kit/mit teremtettünk és ezek a gépek, amiket mára már értelemmel láttunk el. Amikor tanulmányoztam ezt a kérdést az ezoterikusnak nevezett irodalomban, pontosan ugyanilyen információkat olvastam. Hogy a nefilimek először azért hozták létre a lélek nélküli embert, hogy elvégezze helyettük a munkát, de aztán egy beavató eszköz segítségével - ami a Bibilában is megjelent az alma képében - az ember egy másik szintre lépett. Mi is készítettünk eleinte mechanikus gépeket, de aztán az elektronika fejlődésével a gépek egy másik szintre léptek. A kvantumszámítógépek egy újabb ugrást jelentenek, ami az ember vonatkozásában lehet számunkra egy üzenet. Hogyan vannak olyan emberek, akik a többi emberhez képest is már egy újabb ugrást jelentenek. Más megközelítésben az emberi test felépítését lehet akár DNS felépítésű hardvernek is tekinteni, amiben az emberi agy maga a vezérlő computer. Ha pedig az ember teremtve lett, ez egyenlő a mesterséges intelligenciával. Fura módon ezzel akkor lehetne komolyan vitába szállni meggyőző érvekkel, ha valaki a tudomány evolúciós elméletével jönne.



Nem tartasz attól, hogy az emberek az ilyenek miatt bolondnak néznek téged?

Az emberek világában megszokott, hogy lenéző fölénnyel kiáltanak ki bolondnak olyan embereket, akik új szemlélettel tekintenek a megszokottra, vagy új területeket fedeznek fel, illetve bizonyos dolgok szakértőivé váltak úgy, hogy komolyan belemélyedtek. Csak gondolj bele, hány ilyen embert neveztél már bolondnak olyan témákban, amikről semmit sem tudsz. De a kérdésedre válaszolva már túl vagyok azok, hogy ilyesmiktől tartsak.


Ettől függetlenül ha ez tényleg fontos neked, szerinted jó ötlet így tálalni ezt?

Ez nem nekem fontos, hanem nektek. Olvasd tovább ezt a weboldalt, ha tényleg meg akarod érteni, mert belekoncentráltam a lényeget.

Aki szigorúan szakmai véleményt hangoztat, ott szex vagy irigység van a háttérben | Anyone who expresses strictly professional opinion has sex or envy in the background